HTML

Kérdés? Válasz.

Kérdés? Válasz! Avagy leírás az életről az én szemszögemből, lehet, hogy rossz, lehet, hogy jó, de egy biztos, én így gondolom. Ha neked nem tetszik ezek a gondolatok, írd meg kommentbe! De akkor is írd meg, ha tetszik. Illetve szólj hozzá bármelyik cikkhez nyugodtan. Köszi Ztom

2009.09.03. 16:05 Ztom

H1N1 - az új vírus

Nos, ez hihetetlen ez az új influenza vírus már Magyarországon is terjed, csak azt nem értem mért kell ekkora felhajtást csinálni, egyrész hamarabb ki lehet belőle gyógyulni, mint egy rendes influenzától, másrészt oké, vészesebb egy két embernél, idősebbeknél, kórnikus betegeknél, gyerekeknél, de könyörgöm, ez minden betegségre igaz, mért kell ezt ennyire a médiának felfújni, egyszerűen hihetetlen, annyira szörnyű... És mért pont sertésinfluenza, jó volt már kergemarhakór, meg madárinfluenza, de akkor nem egy vízben élő állat kéne, mondjuk hal vagy delfininfluenza, esetleg polipinfluenza, vagy rák, békainfluenza. Esetleg vannak még jobbak is, mondjuk csikóhalinfluenza, vagy medúzainfluenza. Sőt a különlegességekre vágyunk, akkor mondjuk tintahal influenza, vagy csigainfluenza, esetleg talán ha nagyon szeretjük az extra dolgokat, akkor pingvininfluenza, ti mit gondoltok erről??? Na mind1, influenza helyett is lehetne más szó, mondjuk ha a kergemarhakórból indulunk ki, akkor északi sarki pingvinkór, vagy esetleg déli sarki jegesmedvebocskor... esetleg más, kérlek írjatok kommentet, ti mit választanátok???

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ztom.blog.hu/api/trackback/id/tr771357965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása